Reserveren

Graag onderstaande informatie lezen voordat er gereserveerd wordt!

Kom jij binnenkort een bezoek brengen aan Kopjes? Pawsome! ( ^..^)ノ

Omdat het jammer zou zijn als je andere verwachtingen hebt dan wij waar kunnen maken hieronder wat informatie over het bezoek aan Kopjes.

De openingstijden zijn van 10.00 tot 19.00 uur van woensdag t/m zondag. We werken met reserveringen omdat we een grote aanloop hebben en op deze manier voorkomen wij teleurstellingen van mensen die van ver komen en geen tafeltje kunnen krijgen. Wij werken met timeslots van twee uur, jouw reservering is dus voor twee uur. (Als het een rustige dag is kan je natuurlijk lekker blijven hangen)

Aanvang 10 uur, 12.15 uur, 14.30 uur, 16.45 uur. Doordeweeks heb je de meeste kans om zonder reservering naar binnen te kunnen, in het weekend raden we reserveren wel aan.

Voor Kopjes wordt een entreeprijs gevraagd van 3 euro per persoon, voor vragen hierover verwijzen wij je naar de F.A.Q.  Ben je een half uur later dan de aanvangstijd dan zijn wij genoodzaakt jouw tafeltje weg te geven. Tenzij je het telefonisch even laat weten.

Wil je jouw reservering annuleren? Geen probleem dat kan door op de link hieronder te klikken. (annuleer reservering) Heb je geen reserveringsnummer of lukt annuleren niet dan graag per mail (info@kattencafekopjes.nl) de reservering annuleren. Wil je iets wijzigen dan graag de oude reservering annuleren en daarna een nieuwe reservering maken. Je kan ook voor een extra persoon bij reserveren als je per ongeluk voor 1 of meerdere personen te weinig hebt gereserveerd.

Aangezien katten veel slapen (gemiddeld zo’n 16 uur per dag) kan het zijn dat de katten tijdens jouw bezoek liggen te slapen. Ze zullen niet allemaal liggen te slapen, maar het is wel fijn als de bezoekers hier bewust van zijn. Kopjes is echt het huis van onze acht katten en als vanzelfsprekend is het voor ons erg belangrijk dat zij zich ook comfortabel voelen in hun huisje.
We vragen van bezoekers om in gedachte te houden dat de katten veel aandacht krijgen en interactie als spelen en aaien niet te forceren.

De katten zullen bij onrustig gedrag sneller geneigd zijn om hun eigen gang te gaan. Onze ervaring heeft ons geleerd dat wat meer afwachtend gedrag er voor zorgt dat de katten eerder toenadering zoeken.

Hier vind je al de huisregels. 

Voor Nederlands hoeft er geen taal te worden geselecteerd. └(=^‥^=)┘

Reservering annuleren

Stap 1: Kies datum en tijd

Klik op het tijdvak om verder te gaan. Bij stap 2 nogmaals op het tijdvak klikken.