Reserveren

Lieve Kopjes-bezoeker,

Vanaf vrijdag 30 april is onze mini-terras geopend. Yayy! Lunchen in het zonnetje of genieten van een koffie en lekker stuk taart.

Hier hoef je geen reservering voor te maken. Wij registreren jouw gegevens ter plekke.

Omdat wij jullie ook de mogelijkheid willen geven onze lieve katten weer even te bezoeken hebben wij tijdelijke mini sessies. Reserveer een timeslot van een half uur en geniet even privé van ons fijne café en acht katten! (Een reservering is voor maximaal 4 personen. Kan je bij het commentaar aangeven of je alleen komt of met meer? Super thanks!) 

Wij hopen vanaf 26 mei jullie weer normaal binnen te kunnen verwelkomen. Dan zijn de timeslots weer 1,5 uur en kan er binnen ook worden gegeten en gedronken. Dit is dus een tijdelijke oplossing.

Wij blijven de entreeprijs van 4 euro per persoon hanteren omdat wij binnen geen eten en drinken mogen verkopen en het privé timeslots zijn. Ons terrasje is ook niet heel groot dus op deze manier kunnen we het hopelijk rendabel houden. :))

Ben je nog nooit bij ons geweest en wil je bijvoorbeeld komen met kinderen? Dan vragen wij je de FAQ door te nemen. Dit omdat het jammer zou zijn als je andere verwachtingen hebt dan de katten en wij waar kunnen maken.

 

Wil je jouw reservering annuleren? Geen probleem! Maar wij vinden het in deze tijd wel heel fijn om te horen aangezien we op het moment maar weinig bezoekers een plekje kunnen geven.

Je kan zelf annuleren door op de link (reservering annuleren) onderaan deze pagina te klikken. Heb je geen reserveringsnummer of lukt annuleren niet dan graag per mail (info@kattencafekopjes.nl) de reservering annuleren. Wil je iets wijzigen dan graag de oude reservering annuleren en daarna een nieuwe reservering maken. Je kan ook voor een extra persoon bij reserveren als je per ongeluk voor 1 of meerdere personen te weinig hebt gereserveerd.

Voor Nederlands hoeft er geen taal te worden geselecteerd. └(=^‥^=)┘

Reservering annuleren

Stap 1: Kies datum en tijd

Wij kunnen uw reservering helaas niet verwerken omdat wij gesloten zijn op de door u geselecteerde datum.

Bij stap 2 nogmaals op het tijdvak klikken!

 

 

 

 

New!

Wij hebben een heuse gift shop! Jawel een winkel een deur verderop vol cat goodies. Van alles voor jouw poezenbeest maar ook voor jezelf zoals onze merchandise en musthaves als boeken, pinnetjes, sokken, stationery en meer. For the love of cats!

Wild Whiskers
Marco Polostraat 215

We hebben ook een webshop! 

^ ^