Reserveren

Graag onderstaande informatie lezen voordat je een reservering maakt!

Kom jij binnenkort een bezoek brengen aan Kopjes? Pawsome! ( ^..^)ノ

Omdat het jammer zou zijn als je andere verwachtingen hebt dan de katten en wij waar kunnen maken hieronder wat informatie over het bezoek aan Kopjes.

Wij werken met reserveringen omdat we een grote aanloop hebben en op deze manier voorkomen wij teleurstellingen van mensen die van ver komen en geen plekje kunnen krijgen. Jouw reservering is voor twee uur. (Als het een rustige dag is kan je natuurlijk lekker blijven hangen)

Aanvang –10 uur, 12.15 uur, 14.30 uur, 16.45 uur. De tijd is een aanvangstijd, wij geven iedereen een half uur om te laat te komen, ben je later dan dit half uur en hebben wij niks van je gehoord, dan moeten we helaas je plek weggeven.

Voor Kopjes wordt een entreeprijs gevraagd van 3 euro per persoon, voor vragen hierover verwijzen wij je naar de F.A.Q. 

Wil je jouw reservering annuleren? Geen probleem dat kan door op de link (reservering annuleren) onderaan deze pagina te klikken. Heb je geen reserveringsnummer of lukt annuleren niet dan graag per mail (info@kattencafekopjes.nl) de reservering annuleren. Wil je iets wijzigen dan graag de oude reservering annuleren en daarna een nieuwe reservering maken. Je kan ook voor een extra persoon bij reserveren als je per ongeluk voor 1 of meerdere personen te weinig hebt gereserveerd.

Aangezien katten veel slapen (gemiddeld zo’n 16 uur per dag) kan het zijn dat de katten tijdens jouw bezoek liggen te slapen. Kopjes is het huis van onze zeven katten en als vanzelfsprekend is het voor ons erg belangrijk dat zij zich ook comfortabel voelen in hun huisje.
We vragen van bezoekers om in gedachte te houden dat de katten veel aandacht krijgen en interactie als spelen en aaien niet te forceren.

De katten zullen bij onrustig gedrag sneller geneigd zijn om hun eigen gang te gaan. Onze ervaring heeft ons geleerd dat wat meer afwachtend gedrag er voor zorgt dat de katten eerder toenadering zoeken.

Hier vind je al de huisregels. 

Voor Nederlands hoeft er geen taal te worden geselecteerd. └(=^‥^=)┘
Openingstijden feestdagen:
1 en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag (1 januari) gesloten

Reservering annuleren

Stap 1: Kies datum en tijd

Vergeet niet het aantal personen te selecteren onder de kalender hierboven.
Klik op het tijdvak om verder te gaan.

Bij stap 2 nogmaals op het tijdvak klikken!

 

 

 

New!

Sinds september hebben wij een heuse gift shop! Jawel een winkel een deur verderop vol cat goodies. Van alles voor jouw poezenbeest maar ook voor jezelf zoals onze merchandise en musthaves als boeken, pinnetjes, sokken, stationery en meer. For the love of cats!

Wild Whiskers
Marco Polostraat 215

We hebben ook een webshop! 

^ ^